Carla voitti Stockholm Openissa nelinpelikultaa!

Juniorit ovat palanneet maailmalta jälleen hyvien kokemuksien kera. Viime viikonloppuna kisattiin sekä Tukholmassa että Tartossa ja molemmissa oli mukana myös ESB:n huippujunioreja.

Tukholman kisasta saatiin ESB:lle kultaa, kun Carla Kivikko voitti alle 13-vuotiaiden tyttöjen nelinpelissä kultaa parinsa Julia Salosen (PuiU) kanssa. Carla oli kisoihin tyytyväinen, vaikka mukaan mahtuikin väsymystä ja pitkiä päiviä hallilla: ”Lauantai oli tosi rankka, oltiin hallilla koko päivä. Matsit meni mun mielestä ihan hyvin. Viimeisissä peleissä aloin tosin olla väsynyt ja viimeinen singeli meni huonosti… Sunnuntaina oli pelkkää tuplaa. Semifinaali Tyyraa ja Ceciliaa vastaan oli meidän mielestä tiukempi kuin finaali. Olihan se aika hienoa voittaa kultaa! 😀 ”

Carla
Carla

 

Alle 15-vuotiaiden sarjassa Victor Lindahl pelasi itsensä kaksinpelissä finaaliin asti ja nelinpelissä tuli sijoitus 3./4. Eero Laurin (PuiU) kanssa. Victor ei ollut finaaliesitykseensä täysin tyytyväinen, mutta muuten pelit menivät oikein mukavasti.

Victor isosiskojen keskellä (kuva: Camilla Charpentier)
Victor isosiskojen keskellä
(kuva: Camilla Charpentier)

 

Käy lukemassa kattava sulkapalloliiton juttu kisoista upeine kuvineen liiton sivuilta!

U-13 luokan tulokset täällä.

U-15 luokan tulokset täällä.

U-17 luokan tulokset täällä.

 

Viron Tarton kisat olivat hyvä tilaisuus saada kovia otteluja, sillä mukana oli runsaasti aina kovatasoisia venäläispelaajia. Alle 19-luokka oli hyvin kansainvälinen. Voittajaksi selvisi upeasti Suomen Valtteri Nieminen (Clear). ESB:n Jan Pasanen oli myös mukana hankkimassa kokemusta ulkomaan pelaajia vastaan. Kisoista Janilla jäi hyvä mieli, vaikka pelit eivät tällä kertaa täysin putkeen mennetkään.

Iina
Iina

ESB:n Inalotta Suutarinen pelasi monta hyvää ja tiukkaa ottelua kovatasoisia venäläistyttöjä vastaan. Voitto jatkopeleissä jäi harmittavan pienestä kiinni, mutta ainakin pelistä näkee, että kovatasoisetkaan pelaajat eivät todellakaan ole kaukana. Kun vaan jaksaa tehdä pitkäjänteistä työtä, se alkaa pian kantaa hedelmää.

Viron kisan tulokset

U-19 luokkaan täällä.

Muihin luokkiin täällä.

Lue myös Sami Parikan kirjoittama juttu Tartosta liiton sivuilta!