Cityjunnusulkkis toi toivotun lisän espoolaisten juniorisulkapalloilijoiden kilpailutoimintaan

 

CJS - pelaajat
Foreverissa pidettyssä Cityjunnusulkkiksessa oli mukana 75 pelaajaa.

Lauantaina pelattiin ensimmäistä kertaa Cityjunnusulkkista Espoossa.
CJS-nimeä kantava harrastejunioripelaajien turnaus on toivottu ja tarpeellinen lisä Espoon ja lähialueiden sulkapallotoimintaan.

CJS Jouluspeciaalin nimellä kulkenut kisa tarjosi alkulohkojen lisäksi mukaan ilmoittautuneille 75 pelaajalle myös sijoituspelin, joiden kolme parasta palkittiin pokaalein ja mitalein – hymy nousi hetkessä kasvoille.

CJS - MikkoAinoOona
Mikko, Aino ja Oona – harjoitustoverit palkittiin ansaitusti

Pääkaupunkiseudun seurat olivat monipuolisesti edustettuina, uusia nimiä pelaajalistalle saatiin varmasti kolmatta kymmentä. Kisaa isännöinyt ESB sai tällä kertaa seuroista mukaan eniten pelaajia, hyvä niin, harrastetoiminta on vahvaa täälläkin.

Ensimmäistä kertaa kisaan tulevat arvioidaan sopivalle aloituspaikalle. Joskus paikka saattaa osua hieman liian ylös tai alas. Toisella osallistumiskerralla oma taso on helpompi löytää jo pelattujen ottelujen perusteella. Rankinglistalla pelaajat nousevat ensisijaisesti edellisten kisojen menestyksen perusteella.

Cityjunnusulkkis herätti mielenkiintoa paikallisissa pelaajissa ja varmaa on, että moni innostui tapahtumasta ja nähdään niissä jatkossakin. Helmi-maaliskuussa pelataan Vantaalla, huhtikuussa jälleen Foreverissa, Espoossa.

Onnittelut palkituille ja kaikille hyvistä peleistä. ESBiläisistä speciaalin voittajina palkittiin Augusto, Aino ja Sauli.
ESB:n kuvagalleriasta näet kuvia tapahtumasta ja palkintojenjaosta.

Kuvat: CJS – Cityjunnusulkkis 13.12.2014 Forever

Seuraavat Cityjunnusulkkis –tapahtumat:
21.2.2015 / Campo Sportcenter, Vantaa
14.3.2015 / Campo Sportcenter, Vantaa
25.4.2015 / Forever Matinkylä, Espoo
9.5.2014 / Campo Sportcenter, Vantaa (kevätspecial)

Teksti: Sami Parikka
Kuvat: Esa Övermark, Sami Parikka