ESB Eliitti pelattiin onnistuneesti

ESB Elite 2018 -turnaus pelattiin viikonloppuna aurinkoisissakin tunnelmissa. Pelaajalistalla oli lopulta 288 pelaajaa, joiden joukosta arvottiin kahdelle Foreverclub kymmenen sulkiskerran lahjakortit ja onnekkaat pelaajat olivat: Sami Huttunen (Marsu) ja Teemu Taivainen (Puiu)! ONNEA!
Lahjakortit ovat lunastettavissa Foreverin kassalta.

Kilpailut sujuivat varsin sujuvasti ja nettilähetyksilläkin oli seuraajia. Kuitenkin jotain kehitettävää vielä varmasti on, ja sikäli kaikki palaute on meille aina tervetullutta. Huomaathan, että nettilähetykset ovat vielä jälkikäteenkin katsottavissa osoitteesta: http://sulkapallo.tv/en/esb-elite-2018

Onnea myös kaikille kilpailuissa voittaneille! Harmi vain, että kaikki hienot suoritukset eivät näy mitaleina — niitä oli ilo paikan päällä seurata. Tulokset täällä:
http://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=4F12CDE2-0DA7-4291-B131-925B09949FC8
Ja suuri kiitos kaikille kilpailussa auttaneille vapaaehtoistyöntekijöille! Tämän kokoluokan turnaus hyvällä toteutuksella vaatii huomattavan panostuksen järjestäjiltä.Nähdään viimeistään ESB Elite 2019 -turnauksessa, sillä jatkoa seuraa, mutta nyt ”Hauskaa Vappua!”