ESB seuravaatteet

ESB-SEURAVAATTEET 2016

ESB:n sopimuskumppani on Forza ja sovittuja seuravaatteita voi ostaa suoraan ESB:n verkkokaupasta. Muita Forza-tuotteita saatavilla esim. kisojen yhteydessä Forzan myyntipisteestä. Urheiluliikkeistä Suomenojan Intersport on ESB:n yhteistyökumppani ja sieltä on myös ostettavissa sulkapallotuoteita edulliseen seurahintaan jäsenkorttia näyttäen.

Alla ESB:n verkkokaupassa myynnissä olevat Forza-tuotteet:

Kaikki seuravaatteet 2016 on avattu ESB:n jäsenille tarkoitettuun verkkokauppaan ja tilaukset tulee tehdä suoraan verkkokaupan kautta http://www.espoonsulkapallo.net/myclub/

Verkkokauppaan kirjautuminen tapahtuu jäsenen omalla ESB-jäsenrekisterin käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Mikäli olet unohtanut käyttäjätunnuksen tai salasanan, voit luoda uuden kohdasta ”Salasasana tai käyttäjätunnus unohtunut?” Tällöin uusintaprosessissa on tärkeää käyttää jäsentiliin kytkettyä sähköpostiosoitetta, jotta jäsenelle ei muodostu kaksoistiliä. Mikäli käytetty sähköposti ei ole muistissa, lähetä kysely osoitteeseen toimisto@espoonsulkapallo.net.

Seurahintaan sisältyy ESB-logo pelipaidan rinnassa ja treenipaidan selässä. Pelishortseissa/Pelihameessa ei ole ESB-logoa.