ESB:n Perhesulkkiksessa tunnelma ja pallot katossa!

Mistä on perhesulkkis tehty?

– Iloisista ilmeistä, hauskoista puuhista, naurusta ja onnistumisen elämyksistä:


Sunnuntainen iltapäivä sai paljon lapsiperheitä liikkeelle.
ESB:n Perhesulkkis -tapahtuma järjestettiin Forever Matinkylässä osana ESB:n syyskauden päättäjäisiä. Vauhdikkaan puolitoistatuntisen pääohjaajana toimi Vellu Melleri Sulkapalloliitosta. ESB:n ”oma perhesulkkisohjaaja” Susanne Blomqvist täydensi osaamisellaan ja innostavalla ohjauksella päivän – ammattilaisten työtä oli ilo seurata.
perhesulkkis-4-12-2016-susavellu


perhesulkkis-4-12-2016-ilmapallot
Lapsia leikittämässä olivat myös ESB:n nuoret kilpapelaajat, jotka auttoivat ja innostivat pienimpiä piirileikissä sekä kannustivat sulkkiksen hauskoissa harjoitteissa – hienoa toimintaa! Nähtiinpä maajoukkuepelaaja Eetu Heinokin ilmapallojen parissa – nauttien tunnelmasta lasten lailla.

perhesulkkis-4-12-2016-junioritauttamassa

Osallistujat saivat perhesulkkistapahtumasta muistoksi diplomit ja pienen yllätyspussukan. Piparit, mehu ja muu tarjoilu tekivät kauppansa, maistuipa kahvi aikuisillekin.

esb-perhesulkkis-4-12-2016-tarjoilu

Kaikkiaan sunnuntain tapahtumaan osallistui yli kuusikymmentä alle 10-vuotiasta lasta, aikuisia mukana oli nelisenkymmentä. Sulkapallo on hauskaa ja vielä hauskempaa se on yhdessä oman perheen kanssa.

perhesulkkis-4-12-2016-minisulkkis

…siitä on ESB:n perhesulkkis tehty.

 

ESB:n ryhmät:
Minisulkkista, 3-4 -vuotiaiden perhesulkkista ja junnuryhmiä järjestetään ESB:ssä viikoittain. Tammikuun ryhmät aloittavat 9.1. Ilmoittautuminen kevätkaudelle on käynnissä.


perhesulkkis-4-12-2016-narupallot
esb-perhesulkkis-4-12-2016-ilmapallottelua

Video: Matti Mäenpää
Kuvat Matti Mäenpää, Camilla Blomqvist-Immonen
Teksti: Sami Parikka