ESBn Syyskausi alkaa – tervetuloa mukaan

ESB:n syyskausi alkaa 20.8.2018.

Pelaajien saapuessa Forever Matinkylään, kannattaa vaatteet käydä vaihtamassa pukuhuoneissa. Ulkokengät pitää jättää pukuhuoneessa niille varatulle paikalle tai sulkapallohallin aulan kenkätelineeseen. Muut varusteet, reput ja arvoesineet kannattaa tuoda mukana sulkapallohallin puolelle.

Ryhmiin ilmoittautuneet pelaajat otetaan ryhmävalmentajien ja -ohjaajien puolesta vastaan ESB:n infotaulun luona (kentän 10 edustalla). Paikalle kannattaa tulla ajoissa. Tämän jälkeen pelaajat ohjataan ryhmän käyttämille kentille.

Pelaajat, muistattehan sulkapalloharjoituksiin tullessanne ottaa mukaan sisäliikuntaan sopivat varusteet (t-paita, shortsit/hame ja vaaleapohjaiset sisäpelikengät, joista ei jää jälkiä lattiaan), juomapullon sekä oman mailan (mikäli on). Tarvittaessa lainaamme mailaa. Pallot ja muut tarvittavat varusteet saa ryhmän ohjaajalta.

! Ryhmien kokoonpanot voivat vielä muuttua jonkin verran johtuen mm. koululaisten lukujärjestysten vahvistumisesta, ryhmien ikä- ja tasojaoista ja muista syistä. Kaikille löytyy varmasti sopiva, innostava ja sulkapallotaitoja kehittävä ryhmä.


Etkö ole vielä ilmoittautunut ryhmään?
Onko sinulla kysymyksiä ryhmistä?
Osassa ryhmissä on vielä tilaa ja niihin ehtii mukaan.

Ryhmätarjonnan näet ESBin sivuilta www.espoonsulkapallo.net => ”Ryhmät/Groups
Kysymyksiä ryhmistä voi lähettää osoitteeseen valmennus@espoonsulkapallo.net
KK-infot: www.espoonsulkapallo.net => Kuukausi-info

ESB:n harjoitusryhmät 2018-2019:
Ryhmäkuvaukset ja ilmoittautumislomakkeet näet osoitteessa: www.espoonsulkapallo.net => ”Ryhmät / Groups″. Lue myös ryhmien toiminnasta tarkemmin kertova ”INFO / RYHMÄT

Ryhmiä on kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille niin harraste kuin kilpatasollakin. Viime kauden ryhmät jatkavat pääosin tulevallakin kaudella, lisäksi tarjolla on monta uuttakin ryhmää. ESB:stä mieluisan treenipaikan löytää varmasti jokainen. Lisätietoa ESBin sivujen lisäksi myös sähköpostitse: valmennus@espoonsulkapallo.net

Tervetuloa mukaan sulkapallotoimintaan.
Sulkapallo on parasta hyvässä seurassa.