Helmikuun rankingkisassa 35 pelaajaa kahdeksassa poolissa

Helmikuun rankingkisa järjestettiin SM-kisojen takia vasta sunnuntaina 12. helmikuuta. Pelaajia tuli kaikkiaan 35 kahdeksaan pooliin. Joillekin rankingkisa oli ensimmäinen. Uusia pelaajia oli seitsemän ja nimilista kasvoi 76 pelaajan mittaiseksi. Pelaajien tulisi ilmoittautua ajoissa, jotta pooleja päästään tekemään heti. Pooleihin yksi, viisi ja seitsemän tuli viisi pelaajaa ja muihin neljä. Nähtiin paljon tasaisia pelejä ja monet saivat kilpailla uusien pelikavereiden kanssa.Viidennessä poolissa kaksi pelaajaa sai kolme voittoa ja toiset kaksi kaksi voittoa. Keskinäisten ottelujen mukaan järjestykseksi tuli Iiro, Esa ja Joni, Joona. Kuudennessa poolissa kaksi pelaajaa sai kaksi voittoa ja kaksi yhden voiton. Keskinäisten tulosten perusteella järjestykseksi tuli Pekko, Leo ja Samuel, Veli-Pekka. Kahdeksannessa poolissa kolme pelaajaa sai kaksi voittoa. Koska keskinäiset ottelut olivat kaikki kolmieräisiä, piste-erot ratkaisivat järjestykseksi Alina, Abhi, Eero. Poolivoiton veivät Kristian, Peeter, Kari O., Jaakko, Iiro, Pekko, Mahdi ja Alina. Maaliskuun rankingkisa on sunnuntaina 5. maaliskuuta. Ilmoittautuminen Forever-hallilla ennen klo 13. Tervetuloa!

Peeter tuli kolme vuotta sitten rankingeihin. Näin aktiivisulkapalloilija vastaa kysymyksiin:

1. Miten SM-kisat meni?

Osallistuin heti perjantaina klo 14. Katsoin kaikki ottelut niin paljon kuin ehti nähdä kahdella silmällä. Olen fanittanut Lungia ja oli kiva, kun hän kruunasi uransa SM-kullalla.

2. Miten rankingkisa meni tänään?

Hyvin. Poolivoittojakin on vuosien aikana tullut. Tänään voitin myös. Pisteissä oli tiukkaa, henkisesti olin luottavainen.

3. Miten paljon olet treenannut aiemmin, entä nykyisin?

Olen pelannut 15 vuotta, josta kymmenen vuotta kavereiden kanssa eli ns. mökkisulkista. ESB:n treeneissä olen käynyt viisi vuotta, mutta kahtena vuonna vasta päässyt sisään hienoon lajiin. Nyt on kolmesti viikossa treenit. Tammikuussa oli 66 peli/treenituntia.

4. Onko sinulla muita harrastuksia?

Pelasin sählyä aikaisemmin, mutta en enää. Lenkkeilen. Yksi maraton vuodessa, Tukholmassa tai Helsingissä. Nyt on neljä valmista.

Teksti ja kuvat: Hilpi Jenu

Linkki nimilistaan