Huhtikuun rankingkisassa 26 pelaajaa. Uusia pelaajia mahtuu mukaan.

Huhtikuun rankingkisa järjestettiin palmusunnuntaina 9.4. Pelaajia oli 26 kuudessa poolissa, joista kahdessa oli viisi pelaajaa tavanomaisen neljän pelaajan sijasta. Ykköspoolissa oli tasaista; kolme pelaajaa sai kukin yhden voiton ja erien määrä ratkaisi järjestykseksi Jarmo S., Janne, Juha.

Kolmannessa poolissa taas kaksi pelaajaa sai kaksi voittoa ja toiset kaksi yhden voiton. Keskinäiset ottelut ratkaisivat järjestykseksi Joakim, Pekka ja Antti, Leo K. Uusia pelaajia tuli neljä ja viimeksi tammikuussa mukana olleita otettiin pois listalta peräti 14, jolloin nimilista lyheni 51 pelaajan mittaiseksi. Erityisesti nimilistan alkuosa muuttui ja moni huomaa sijoituksensa parantuneen ikään kuin itsestään. Ota ensi kerralla kaveri mukaan rankingiin. Poolivoiton veivät Jouni, Peeter, Joakim, Iiro, Carolina, Samuel.

Kauden viimeinen rankingkisa pidetään sunnuntaina 7. toukokuuta, jolloin palkitaan mahdolliset vuoden aktiivit. Ilmoittautuminen päättyy kello 13. Tervetuloa!

Samuel on uusi sulkapalloilija ja tuli rankingeihin vasta helmikuussa. Näin hän vastaa kysymyksiin toisen rankingkisansa jälkeen:

1. Miten rankingkisasi meni tänään?
Voitin oman poolini. Se oli aika helppo.

2. Kerro, milloin olet aloittanut sulkapallon pelaamisen ja miten löysit lajin? Entä kuinka paljon treenaat sitä?
Olen pelannut vasta 3-4 kuukautta. Mun kaverini pelaa sulkista ja asun tässä lähellä. Treenaan kolme kertaa viikossa ja tavoitteeni on päästä harjoittelemaan kilparyhmissä.

3. Onko sinulla muita harrastuksia?
Olen pelannut ennen futista ja käynyt partiossa.

Teksti ja kuvat: Hilpi Jenu

Linkki nimilistaan