Huhtikuun rankingkisassa pyöreät 40 pelaajaa

Huhtikuun rankingkisaan 3.4. osallistui tasan 40 pelaajaa, aloittelijoista kilpapelaajiin. Pooleja oli jo jaettu, kun viimeiset pelaajat saapuivat. Niinpä pooleja tuli yhdeksän ja niistä neljään viisi pelaajaa ja muihin tavanomaiset neljä. Kaikki kentät olivat käytössä. Ykköspoolissa pelasi viisi kovaa kilpapelaajaa, joista nuori Jere nousi listaykköseksi.
Kojoset2_HJ

Seitsemännessä viiden hengen poolissa kolme pelaajaa sai kukin kaksi voittoa. Erien määrän mukaan järjestykseksi tuli Tuomas, Annika, Henri. Moni huomaa sijoituksensa parantuneen ikään kuin itsestään.

Nimilistan alkupäästä otettiin pois useita kilpapelaajia, jotka osallistuivat viimeksi tammikuussa rankingiin. Rankingkisoissa käytetään pelaajien omia palloja. Pienimmät voivat käyttää seuran harjoituspalloja. Hallilla myydään Yonex-sulkapalloja, joita saa edullisemmin uudella nettilaskutuksella.

Poolivoiton veivät Jere, Kristian, Kari L, Kari O, Md Moshin, Haris, Sonja, Helen ja Frans. Kevään viimeinen rankingkisa osuu äitienpäivään 8.5. Myös äidit voivat tulla pelaamaan tai kannustamaan. Pelaajat saavat kauden päätteeksi pienen palkinnon ja jos vuoden aktiiveja jälleen löytyy, heidät palkitaan erikseen. Ilmoittautuminen Forever-hallilla päättyy klo 13. Tervetuloa!

Kojoset1_HJ

Kojosen perheestä Harri on käynyt rankingeissa viime syksystä asti ja Helmi vuoden alusta. Hienoa, kun tyttöjäkin tulee kisaamaan. Näin he vastaavat kysymyksiin:

1. Miten kisa meni tänään?
Harri: Kisa olisi voinut mennä paremmin. Oli kovat vastustajat.
Helmi: Pelit meni ihan hyvin: kaksi voittoa ja yksi häviö.

2. Kuinka kauan olet pelannut sulkapalloa ja miten usein treenaat?
Harri: Olen pelannut jo 25 vuotta ja treenaan kaksi kertaa viikossa. Sulkapallo on paras pallopeli. Se vaatii nopeutta, voimaa ja pallosilmää. Samalla saa hyvää seuraa.
Helmi: Olen pelannut kolme vuotta ja harjoittelen kerran viikossa.

3. Onko sinulla muita harrastuksia?
Harri: Harrastan myös golfia ja käyn kuntosalilla.
Helmi: Harrastan sulkapallon lisäksi showtanssia ja joukkuevoimistelua. Aikaisemmin kävin kuvataidekoulua ja harrastin uintia.

Teksti ja kuvat: Hilpi Jenu

Linkki nimilistaan