Joulukuun rankingkisassa täydessä hallissa syksyn ennätys, 49 pelaajaa

Syyskauden viimeinen rankingkisa järjestettiin sunnuntaina 4. joulukuuta samaan aikaan perhesulkkiksen kanssa. Osallistujia oli paljon ja uusiakin joukossa viisitoista. 49 pelaajasta tehtiin kaksitoista poolia, joista poolissa 11 oli viisi pelaajaa. Pelivuoroja piti jonotella, mutta kaikki ottelut saatiin pelattua.
veli-pekkakutinlahti1_hj

Rankingissa erät pelataan 15 pisteeseen eikä kahden pisteen eroa tarvita. Tulokset merkitään poolilappuseen. Jos joku ei pelaa kaikkia  ottelujaan, pelipari saa niistä luovutusvoiton. Erityisesti kärkipään pooleissa oli hyvin tasaista. Ykköspoolissa kolme pelaajaa sai yhden voiton ja erien määrä ratkaisi järjestykseksi Jouni, Kristian, Jarmo. Kakkospoolissa ja seitsemännessä poolissa taas kolme pelaajaa sai kaksi voittoa ja järjestykseksi tuli erien määrän perusteella Janne, Harri, Oskari sekä Sonja, Joona, Aino. Poolivoiton ottivat Sami Paj., Janne, Pekka, Haris, Christer, Joakim, Sonja, Aaro, Leo G., Helen, Akila ja Kasper.

Kevätkauden rankingit aloitetaan sunnuntaina 8. tammikuuta 2017. Ilmoittautuminen Forever-hallilla päättyy klo 13. Tervetuloa! Sitä ennen, hyvää joulun odotusta kaikille rankingpelaajille ja kannustajille!

veli-pekkakutinlahti2_hj

Veli-Pekka on uusi, syksyllä aloittanut rankingpelaaja ja monessa mukana. Näin hän vastaa pitkän rankingkisan jälkeen:

1. Miten kisa meni tänään?

Kisa meni hyvin. Sain pelata tasoisiani vastaan ja huomasin parantaneeni peliäni selkeästi. (Kaksi voittoa kolmesta ja kaikki pelit kolmieräisiä, toim. huom.)

2. Kuinka kauan olet harrastanut sulkapalloa ja paljonko treenaat sitä?

Vuosia olen pelannut satunnaisesti, mutta vasta tänä syksynä olen alkanut käymään valmennuksessa. Kerran viikossa. Ainakin.

3. Onko sinulla muita harrastuksia?

Loputtoman paljon. Partio, kitaransoitto, koodaaminen, kiipeily ja kaikenlainen liikunta yleensä. Kirjojakin tulee luettua, kun on aikaa.

4. Miten olet valmistellut joulua?

Töissä ruokakaupassa joulua valmistellaan kovalla kiireellä. Kotona on vasta jouluvalot laitettuna.

Teksti ja kuvat: Hilpi Jenu

Linkki nimilistaan