KESÄLEIRI-INFO 2016

Tervetuloa Espoon Sulkapallo Badmintonin (ESB) järjestämälle sulkapallon kesäleirille.

Leiripaikkana Forever Matinkylä, Espoo (Matinkartanontie 1)
Leiripäivät alkavat klo 9:00 ja päättyvät klo 16:00. Leiripaikalla tulee olla viimeistään klo 9.
Leiripäivän avaus pidetään klo 9:10.

Ke treeni puolustus 12-6

 

Saapuminen leirille:
Leiriläisten tullessa halliin, ilmoittautukaa leiriohjaajille sulkapallokentän numero 10 edessä olevalla ”leiritoimistolla”. ESB:n infotaululta näet päivän leiriohjelman ja mahdolliset muutokset.

Varusteet / säilyttäminen:
Urheilutuokioita varten tulee varustautua aina lajiin sopivin varustein. Shortsit tai verryttelyhousut sekä sisäpelikengät kuuluvat lajin ja urheiluleirin henkeen. Lisäksi mukaan aina vaihtovaatteet, pyyhe ja ulkoliikuntaan sopiva varustus, myös lenkkarit ja juomapullo. Sulkisharjoituksia varten ota mukaan oma maila. Tarvittaessa lainaamme pelivälineitä. Voit ottaa mukaan myös omia urheiluvälineitä/muita tavaroita vapaa-ajan hetkiä varten.

Ulkovaatteet ja kengät jätetään pukuhuoneisiin
(Poikien käytössä miesten pukuhuoneen kaapit nro 1-54, tytöillä naisten pukuhuoneen vapaat kaapit). Urheiluvarusteet ja arvotavarat pitää tuoda sulkapallohallin puolelle. Pukuhuoneen kaapit ovat lukottomia. Pelaaja voi ottaa oman lukon mukaan.

Vapaa-aika / lounasaika / välipala:
Voit ottaa halutessasi myös hieman eväs- tai jätskirahaa tai omia eväitä mukaan, mutta ne kuuluvat vain vapaa-ajan hetkiin. Poistuminen kauppakeskuksiin, huoltoasemille yms. on leirin aikana kielletty.

Lapsille tarjotaan leirillä lounas ja välipala. Ruokailu on järjestetty tilausruokana hallille tai sen välittömään läheisyyteen sekä parina päivänä Haukilahden Paviljongin ravintolasalissa.

Leirillä on paljon ohjattua toimintaa, mutta myös vapaata. Vapaa-ajalla voi pelata lautapelejä, katsoa otteluvideoita, harrastaa muuta liikuntaa tai levätä. Elektroniset laitteet mm. älypuhelimet ovat sallittuja vain vapaa-ajalla.


Leiriohjelma:

Leiripäivän perusohjelma pitää sisällään sulkapalloharjoittelua, vapaata pelaamista, fyysistä harjoittelua ja oheisliikuntaa. Pienpelit, kisailut ja päivittäinen valmentajahaaste tulevat varmasti tutuiksi. Valmentajahaaste on valmentajien kehittämä, päivittäin vaihtuva taitotehtävä. Aktiivisten kilpapelaajien harjoitusmäärää ja –aikaa muokataan tavoitteiden ja tilanteen mukaan. Päivän tarkempi ohjelma kerrotaan leiripäivänavauksessa ja seuraavien päivien erikoisohjelmasta tiedotetaan aina erikseen.

Leiripäivän perusohjelma:
PerusOhjelmaKesäleiri2014-1

Muutokset leiriläisen aikataulussa / erikoisohjelma:
Mikäli leiriläisellä on tai hänelle tulee liikuntaa haittaavia tai leiritoimintaan vaikuttavia vammoja, hän sairastuu tai joutuu olemaan poissa leiripäivältä tai lähtemään aikaisemmin, ilmoitathan aina asiasta ohjaajalle mahdollisimman pian ja mielellään kirjallisesti (email/lappu pelaajan mukaan).

Kuljetukset / kulkeminen:
Kaikki leirillä mahdollisesti tarvittavat kuljetukset (erikoisohjelma) hoidetaan leirijärjestäjien puolesta. Ruokailuun siirrymme pääosin jalan ja yhdessä ohjaajien kanssa. Mikäli leiriläinen haluaa liikkua omalla polkupyörällä, potkulaudalla tai skateboardilla, tulee hänen pitää pyöräilykypärää ja kulkea ryhmän mukana. Moottorit jätämme tällä kertaa kotiin.


Yleistä leiristä:

Leiriaika: Kesäleiri 1, viikko 23, 06.-10.06.2016 / Kesäleiri 2, viikko 24, 13.-17.06.2016, klo 9-16
Paikka: Forever Matinkylä, Matinkartanontie 1, 02230 ESPOO
Järjestäjä: Espoon Sulkapallo-Badminton, ESB, valmennus@espoonsulkapallo.net / www.espoonsulkapallo.net

Tervetuloa leirille – Essi, Linda, Teguh & Sami

 

KESÄLEIRIN PERUSOHJELMA (6.-10.6.2016 / 13.-17.6.2016):

LEIRIOHJELMA 6.-10.6.2016 NETTI


KILPARYHMIEN HARJOITUKSET:


Treenit Kilpa1 vko2

 

 

 

 

Treenit TNT&Juniorisop vko2

LEIRIVIIKON 1 OHJELMA:

KesäohjelmaLeiriKILPA 6.-12.6.2016

 

 

KesäohjelmaLeiriTNT&JUNIORI 6.-12.6.2016