Kilpapelaajat jälleen reissussa

Osa pelaajista aloittelee peruskuntokautta, osalla on vielä kisoja tulossa aina kesäkuulle, muutamalla jopa heinäkuulle asti. Maanantain aamutreeneissä päästiinkin jo juoksutreenin makuun, kun muutama pelaaja pääsi nauttimaan auringonpaisteesta ja 400 metrin vedoista.

Viime viikolla pelattiin Hellas Open 2016 Kreikassa. International Series -tason kisassa ESB:stä mukana olivat Kalle Koljonen ja Iikka Heino.

Molemmat pojat pelasivat kaksinpelissä upeasti semifinaaliin asti. Kalle hävisi semifinaalin Tanskan Kim Bruunille 16-21 ja 18-21. Iikka taas hävisi Ruotsin Gabriel Ulldahlille kolmessa erässä 21-17, 19-21, 16-21.

Iikka pelasi lisäksi nelinpeliä ÖIF:n Henri Aarnion kanssa. Pojat pelasivat semifinaaliin asti, jossa kisan voittanut puolalaispari, Milosz Bochat / Pawel Pietryja, oli vahvempi 21-16, 21-16.

Kreikan tulokset.

SM16 Iikka ja Heksu 3

Kalle ja Iikka pääsevät kansainvälisille kentille uudestaan heti tällä viikolla. Myös International Series -tason Slovenia International 2016 alkaa molempien osalta perjantaina.

Kalle on turnauksen neljänneksi sijoitettu ja vastustaja selviää karsintojen jälkeen. Iikka saa vastaansa Unkarin Rudolf Dellenbachin. Iikka ja Henri pelaavat jälleen myös nelinpeliä ja vastaan tulee Valko-Venäjän Vladzislav Kushnir / Dzmirty Saidakou.

ESB:n naisia edustaa Getter Saar, joka on Kallen tavoin neljänneksi sijoitettu. Getterin ensimmäisen kierroksen vastustaja on Irlannin Rachael Darragh.

Slovenian aikataulut ja tulokset.

Katso otteluita LIVEnä kaikilta viideltä kisakentältä
https://www.youtube.com/watch?v=TBJk4g-xKBM

Getter

kuvat: Sami Lievonen ja Joonas Puhakka.

teksti: Riikka