Kuulumisia Riosta – osa 4

Nannan ensimmäinen ottelu on pelattu ja kaksinkertainen maailmanmestari Carolina Marin voitti selvin lukemin 21-6, 21-4.

Ottelun jälkeisessä haastattelussa Nanna sanoi, ettei ollut kovin tyytyväinen otteluun, koska ei päässyt kunnolla haastamaan Carolinaa, mutta käänsi jo katseensa positiivisesti kohti tämän päivän ottelua.

Lisää tunnelmia voit lukea Nannan Facebook -sivuilta tai Instagrammista.

RIO2016, NannaRIO2016, Nanna

Tänään on luvassa Nannan toinen ottelu Tanskan Line Kjaersfeldtiä vastaan. Naisten otteluvoitot keskenään ovat tasan, 1-1. Kentällä nähdään varmasti hyvää taistelua ja toivottavasti pitkiä palloralleja. Peli alkaa Suomen aikaan noin 21.30. Peli on iltapäivän kierroksen aloittavista kentän 2 peleistä ensimmäinen, joten todennäköisesti ajallaan.

Päivä Riossa on muutenkin täynnä huikeita pelejä, joten kannattaa olla Yle Areenan Rio -sivun äärellä heti kello 14 kotimaan aikaa! Koneelta katseltaessa pääset linkin kautta suoraan asiaan, valitse vain vasemmasta reunasta aukeavasta sivuvalikosta ”suorat” ja etsi sieltä haluamasi kenttä. Puhelimella ja tableteilla katseluun tulee ladata Rio Areena -sovellus ja rekisteröidä itselleen ilmainen Yle Tunnus Yle Areenan nettisivuilla.

Nannasta on kirjoitettu paljon eri medioissa, alla muutama linkki, jos ovat päässeet hurahtamaan ohi!

HBL: Vainio vill njuta av OS-debuten

Yle Urheilu: Nanna Vainio jalat maassa Rioon – ”Käyn mentaalivalmentajalla”

Yle Urheilu: Isä kertoo olympiaurheilijan itsenäisestä tiestä maailman huipulle

 

kuvat: Nannan Instagram