Lokakuun rankingkisassa 30 pelaajaa seitsemässä poolissa

Lokakuun rankingkisa käytiin sunnuntaina 6.10. Viidessä poolissa otteli neljä pelaajaa kussakin ja kahdessa poolissa viisi kummassakin, yhteensä 30 pelaajaa. Naisia tai tyttöjä oli joukossa viisi. Saatiinpa yksi rankingkonkari mukaan Tukholman liepeiltä asti. Pienimpiä junnuja kaivattiin paikalle. Yhdeksän uutta kilpailijaa tuli listoille ja kolme nimeä otettiin pois. Uudella nimilistalla on siten 49 nimeä.

Kentiltä kuului mukavaa läiskettä, kun kaikki pelaajat löysivät ryhmänsä. Uuden pelaajan sijoittaminen listalle tehdään arvion mukaan. Rankingkisa toimii parhaiten, kun kisoihin osallistuu säännöllisesti. Ryhmistä tulee tasaisempia. Poissaolot alentavat sijoitusta listalla, koska paikalla olleet menevät ohi. Viiden hengen poolissa on neljä ottelua ja myös enemmän nousupisteitä jaossa. Viidennessä poolissa kolme pelaajaa sai kukin yhden voiton. Yksi niistä oli luovutusvoitto. Koska erien määrä oli sama, piste-erot ratkaisivat järjestyksen. Pelien loputtua kuului iloinen toteamus ensimmäisestä poolivoitosta. Voiton veivät Heikki, Sami Paj., Arto K., Pauli, Risto, Max ja Emma. Marraskuun rankingkisa järjestetään jälleen pyhäinpäiväviikonloppuna, sunnuntaina 3.11. Ilmoittautuminen Forever-hallilla päättyy klo 13. Tervetuloa!

PetriVapola_HJ
Rankinglistan alkupäähän palasi jälleen pelaamaan Petri, joka ehtii käydä näissä kisoissa silloin tällöin. Näin hän vastasi kysymyksiin:

1. Miten kisa meni tänään?

Kisa meni odotusten mukaisesti, ihan hyvin. Rankingkisoissa on hyvää se, että siellä saa pelata erilaisten ihmisten kanssa.

2. Miten kauan olet pelannut sulkapalloa ja paljonko treenaat sitä nykyisin?

Olen aloittanut seitsenvuotiaana mökkisulkapallolla. Viimeiset 20 vuotta olen harjoitellut säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa. Pari vuotta olen käynyt veljeni kanssa kansallisissa nelurikilpailuissa, nyt B-luokassa. Ja rankingeissa tietysti.

3. Onko sinulla muita harrastuksia?

Kyllä, paljonkin. Kestävyysurheilua, kuten triathlon ja maratonit, sekä jooga ja kuntosalilla käyminen. – Pelipaidassa lukee XVII Viikinperän triathlon Kokkola 30.7.2011.

Kuva: Hilpi Jenu

Linkki nimilistaan