Sulkapalloilijan liikunnalliset ESB Kesäleirit – 2019 – ESB Badminton Summer Camps 2019 – CAMP INFO / LEIRI-INFO

ESB:n Sulkapallon Kesäleirit 2019
ESB Summer Camps 2019 for Badminton players


Voit ilmoittautua
seuraaville leireille:
You can now register yourself:

KESÄLEIRI 1 / SUMMER CAMP 1 (3.-7.6.2019)  (FULL BOOKED / TÄYNNÄ)
KESÄLEIRI 2 / SUMMER CAMP 2 (10.-14.6.2019) (FULL BOOKED / TÄYNNÄ)

Uusi leirihinta / New price: 140 €/viikko/week

       ESB Kesäleirit 2019

…josta ei vauhtia, iloa eikä sulkista puutu

…där det är kul, fart och förstås baddis

…it’s cool, it’s fun, it’s badminton

Ilmoittautumiset ja Lisätietoja / Entries & More Information

Sami Parikka, Espoon Sulkapallo-Badminton (ESB)
email: valmennus@espoonsulkapallo.net
web/myclub: http://www.espoonsulkapallo.net/event-registration/

 


LEIRI-INFO / CAMP INFO

Tervetuloa ESB:n Kesäleirille 2019!
Welcome to ESB Badminton Summer Camp 2019!


Leiriohjelma / Camp program:

Leiripäivän perusohjelma pitää sisällään sulkapalloharjoittelua, vapaata pelaamista, fyysistä harjoittelua ja oheisliikuntaa. Pienpelit, kisailut ja päivittäinen valmentajahaaste tulevat varmasti tutuiksi. Valmentajahaaste on valmentajien kehittämä, päivittäin vaihtuva taitotehtävä. Päivän tarkempi ohjelma kerrotaan leiripäivänavauksessa ja seuraavien päivien erikoisohjelmasta tiedotetaan aina erikseen. Leiripäivä alkaa kello 9 ja päättyy klo 16.

During the day we are training badminton, doing some physical training, playing matches and also having some free time. The more detailed program of the day will be told on the day of the camp, and the special program for the following days will always be announced separately. Camp starts 9:00 am and ends at 4:00 pm.

Leiriohjelma / Camp program:

8:00               Halli aukeaa / Forever opens
9:00               Leiripäivä alkaa – päivän ohjelma / Opening of the camp day
9:15               Lämmittely / Warm up
9:30               Sulkapalloharjoitukset / Badminton training
11:30             Lounastauko alkaa / Lunch break starts
12:00             Lounas / Lunch
                      Vapaa-aika / Free time
13:30             Joukkuepeli tai muu harjoitus / Team or other sport
14:00             Sulkapalloharjoitukset / Badminton training
15:30             Valmentajahaaste & välipala / Coaches challenge & snack
15:45             Suihku / Shower
16:00             Leiripäivä päättyy / Camp day ends

 

Urheilutuokioita varten tulee varustautua aina lajiin sopivin varustein. Shortsit tai verryttelyhousut sekä sisäpelikengät kuuluvat lajin ja urheiluleirin henkeen. Lisäksi mukaan aina vaihtovaatteet, pyyhe ja ulkoliikuntaan sopiva varustus, myös lenkkarit ja juomapullo. Sulkisharjoituksia varten ota mukaan oma maila. Tarvittaessa lainaamme pelivälineitä. Voit ottaa mukaan myös omia urheiluvälineitä/muita tavaroita vapaa-ajan hetkiä varten.

Voit ottaa halutessasi myös hieman eväs- tai jätskirahaa tai omia eväitä mukaan, mutta ne kuuluvat vain vapaa-ajan hetkiin. Poistuminen kauppakeskuksiin, huoltoasemille yms. on leirin aikana kielletty.

Leirillä on paljon ohjattua toimintaa, mutta myös vapaata. Vapaa-ajalla voi pelata lautapelejä, katsoa otteluvideoita, harrastaa muuta liikuntaa tai levätä. Elektroniset laitteet mm. älypuhelimet ovat sallittuja vain vapaa-ajalla.

ESB tarjoaa kaikki ohjauksessa ja peleissä käytettävät pallot sekä muut tarvittavat liikuntavälineet.

Kaikki leirillä mahdollisesti tarvittavat kuljetukset (erikoisohjelma) hoidetaan leirijärjestäjien puolesta. Ruokailuun siirrymme pääosin jalan ja yhdessä ohjaajien kanssa. (Ruokailu on järjestetty Ravintola Haukilahden Paviljongissa)
Mikäli leiriläinen haluaa liikkua omalla polkupyörällä, potkulaudalla tai skateboardilla, tulee hänen pitää pyöräilykypärää ja kulkea ryhmän mukana. Moottorit jätämme tällä kertaa kotiin.

Leirillä tarjotaan päivittäin lounas ja välipala. Voitte ilmoittaa allergioista ja mahdollisista erikoisruokavaliosta leiriohjaajille leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiriläiset jaetaan ohjatuissa harjoituksissa pienryhmiin taitotason mukaan.

The campers are to have suitable equipment for every sport activity in the camp. Shorts or trousers and indoor shoes are needed. Also bring with you your changing clothes, a towel and equipment that are suitable also for doing sports outdoors.

If you like, you can also have a little money for ice cream or your own snacks, but they are only for free time. Exit to malls, gas stations, etc. is prohibited during the camp. The camp also has a free time to use your own electronic equipment.

Places are filled according to entry. Participants are devided into smaller groups during the exercises according to level of the skill. The camp is meant for children in ages 7-9 and 10-14 interested of badminton and sports. Coaching is provided in Finnish and English.
For children there is a lunch and snack at the camp. If there’s allergies or special diets, please inform camp instructors before the camp.

The moving for lunch is made mainly by foot with the coaches. (We are eating at Restaurant Haukilahden Paviljonki).
If a camper wishes to go by bicycle, roller blade or skateboard, the camper should wear a helmet and go with the group.

Ohjaajat / Instructors:

Ohjaajamme ovat koulutettuja ja toimivat lastenohjaus- ja valmennustyössä ammatikseen. Sulkapalloleirin ohjaajina ja valmentajina toimivat koulutetut ohjaajat sekä ammattivalmentajat apunaan seuran kilpa- ja juniorihuiput. Leirin pääohjaajana ovat Sami ja Teguh,

Mikäli leiriläisellä on tai hänelle tulee liikuntaa haittaavia tai leiritoimintaan vaikuttavia vammoja, hän sairastuu tai joutuu olemaan poissa leiripäivältä tai lähtemään aikaisemmin, ilmoitathan aina asiasta ohjaajalle kirjallisesti (sms 0400493459/Sami).

Our instructors are trained to work among children and coaching. ESB Top level junior and senior players will help and visit on the camp. Camp leaders are Sami and Teguh.

Absences, injuries or any other important things need to be reported to the instructor via sms to 0400493459 (Sami). See you on Monday at Forever 9 am.


LEIRIHINNAT 2019 / CAMP PRICES 2019:

Leiriviikon 1 hinta / The price of camp week 1 (3.-.7.6.2019) = 140 €
Leiriviikon 2 hinta / The price of camp week 2 (10-.14.6.2019) = 140 €


Kahden leiriviikon yhteishinta on 280 €. Leirihinta sisältää ohjauksen, kentät, pallot, ruokailun, välipalan…

Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Muistathan huolehtia riittävän kattavasta vakuutuksesta. Esimerkiksi SSuL:n junnulisenssi ja vapaaehtoinen urheiluvakuutus (SSuL/vakuutus).

UUSI ESB:n JÄSEN: Leirille voi osallistua myös sulkiksen harrastaja, joka ei vielä ole ESB:n jäsen. Tällöin leirihintaan lisätään 25€ lisämaksu. Näin pelaaja pääsee jäseneksi, voi osallistua leirille, ilmaiseksi Kuukausipeleihin ja saa myös muut jäsenedut käyttöönsä.

The price of two camp weeks is 280 €.

The price includes coaching, courts, shuttles, meals, snacks…

Camp organizers hasn’t insured camp members. It’s recommended to each player to have their own leisure time insurance. (For example Sporttivakuutus / SSuL or other)

NEW ESB MEMBER: We welcome all players, even not members of ESB. In case there will be added a 25 € fee, by this the player will become a member in ESB and get to participate in the camp as well as be able to get the membership benefits.