LEIRI-INFO / CAMP INFO – Sulkapalloilijan liikunnalliset ESB Kesäleirit 2017 – Badminton players ESB Summer Camps – LEIRI-INFO / CAMP INFO

ESB:n Sulkapallon Kesäleirit 2017
ESB Summer Camps 2017 for Badminton playersVoit ilmoittautua
seuraaville leireille:
You can now entry yourself:

       ESB Kesäleirit 2017

…josta ei vauhtia, iloa eikä sulkista puutu

…där det är kul, fart och förstås baddis

…it’s cool, it’s fun, it’s badminton

 

 

 

 

 

Varusteet / säilyttäminen:
Urheilutuokioita varten tulee varustautua aina lajiin sopivin varustein. Shortsit tai verryttelyhousut sekä sisäpelikengät kuuluvat lajin ja urheiluleirin henkeen. Lisäksi mukaan aina vaihtovaatteet, pyyhe ja ulkoliikuntaan sopiva varustus, myös lenkkarit ja juomapullo. Sulkisharjoituksia varten ota mukaan oma maila. Tarvittaessa lainaamme pelivälineitä. Voit ottaa mukaan myös omia urheiluvälineitä/muita tavaroita vapaa-ajan hetkiä varten.

Ulkovaatteet ja kengät jätetään pukuhuoneisiin
(Poikien käytössä miesten pukuhuoneen kaapit nro 1-54, tytöillä naisten pukuhuoneen vapaat kaapit). Urheiluvarusteet ja arvotavarat pitää tuoda sulkapallohallin puolelle. Pukuhuoneen kaapit ovat lukottomia. Pelaaja voi ottaa oman lukon mukaan.

Vapaa-aika / lounasaika / välipala:
Voit ottaa halutessasi myös hieman eväs- tai jätskirahaa tai omia eväitä mukaan, mutta ne kuuluvat vain vapaa-ajan hetkiin. Poistuminen kauppakeskuksiin, huoltoasemille yms. on leirin aikana kielletty.

Lapsille tarjotaan leirillä lounas ja välipala. Ruokailu on järjestetty Haukilahden Paviljongin ravintolasalissa ja parina päivänä tilausruokana hallille.

Leirillä on paljon ohjattua toimintaa, mutta myös vapaata. Vapaa-ajalla voi pelata lautapelejä, katsoa otteluvideoita, harrastaa muuta liikuntaa tai levätä. Elektroniset laitteet mm. älypuhelimet ovat sallittuja vain vapaa-ajalla.


Leiriohjelma:

Leiripäivän perusohjelma pitää sisällään sulkapalloharjoittelua, vapaata pelaamista, fyysistä harjoittelua ja oheisliikuntaa. Pienpelit, kisailut ja päivittäinen valmentajahaaste tulevat varmasti tutuiksi. Valmentajahaaste on valmentajien kehittämä, päivittäin vaihtuva taitotehtävä. Aktiivisten kilpapelaajien harjoitusmäärää ja –aikaa muokataan tavoitteiden ja tilanteen mukaan. Päivän tarkempi ohjelma kerrotaan leiripäivänavauksessa ja seuraavien päivien erikoisohjelmasta tiedotetaan aina erikseen.

Muutokset leiriläisen aikataulussa / erikoisohjelma:
Mikäli leiriläisellä on tai hänelle tulee liikuntaa haittaavia tai leiritoimintaan vaikuttavia vammoja, hän sairastuu tai joutuu olemaan poissa leiripäivältä tai lähtemään aikaisemmin, ilmoitathan aina asiasta ohjaajalle mahdollisimman pian ja mielellään kirjallisesti (email/lappu pelaajan mukaan).

Kuljetukset / kulkeminen:
Kaikki leirillä mahdollisesti tarvittavat kuljetukset (erikoisohjelma) hoidetaan leirijärjestäjien puolesta. Ruokailuun siirrymme pääosin jalan ja yhdessä ohjaajien kanssa. Mikäli leiriläinen haluaa liikkua omalla polkupyörällä, potkulaudalla tai skateboardilla, tulee hänen pitää pyöräilykypärää ja kulkea ryhmän mukana. Moottorit jätämme tällä kertaa kotiin.

 

OhjaajatInstructors:

Ohjaajamme ovat koulutettuja ja toimivat lastenohjaus- ja valmennustyössä ammatikseen. Sulkapalloleirin ohjaajina ja valmentajina toimivat koulutetut ohjaajat sekä ammattivalmentajat apunaan seuran kilpa- ja juniorihuiput.

Our instructors are trained to work among children and coaching. ESB Top level junior and senior players will help and visit on the camp.

 

ESB tarjoaa kaikki ohjauksessa ja peleissä käytettävät pallot sekä muut tarvittavat liikuntavälineet. Lämmin ruoka ja välipala tarjotaan päivittäin. Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Muistathan huolehtia riittävän kattavasta vakuutuksesta. Esimerkiksi SSuL:n junnulisenssi ja vapaaehtoinen urheiluvakuutus. (SSuL/vakuutus). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiriläiset jaetaan ohjatuissa harjoituksissa pienryhmiin taitotason mukaan.

Only 30 participants are taken on the camp. Places are filled according to entry. Participants are devided into smaller groups during the exercises according to level of the skill. The camp is meant for children in ages 7-9 and 10-14 interested of badminton and sports. Coaching is provided in Finnish, English and Indonesian. The campers are offered a meal and a snack daily.

 

 

Hinnat / Prices:

Leiriviikon 1 hinta / The price of camp week 1 (5.-.9.6.2017) = 200€
Leiriviikon 2 hinta / The price of camp week 2 (12-.16.6.2017) = 200€

! Mikäli pelaaja osallistuu molemmille leireille, saa pelaaja leirihinnasta 20% alennuksen. Kahden leiriviikon yhteishinta on 320€

! If the player participates in both camp weeks, she/he will get an 20% discount on the price.
The price of two camp weeks is 320€

UUSI ESB:n JÄSEN / NEW ESB MEMBER
Leirille voi osallistua myös sulkiksen harrastaja, joka ei vielä ole ESB:n jäsen. Tällöin leirihintaan lisätään 25€ lisämaksu. Näin pelaaja pääsee jäseneksi, voi osallistua leirille ja saa jäsenedut käyttöönsä.

Leirihinnat tällöin
! Leiriviikon hinta 200€ + jäsenyys 25€
! Kahden leiriviikon yhteishinta on 320€ + jäsenyys 25€
! Leirihinta sisältää ohjauksen, kentät, pallot, ruokailun, välipalan…

We welcome all players, even not members of ESB. In case there will be added a 25€ fee, by this the player will become a member in ESB and get to participate in the camp as well as be able to get the membership benefits.

Prices to non-members
! Price of camp week 200€ + membership 25€
! Combined price of both camp weeks 320 + membership 25€
! The price includes coaching, courts, shuttles, meals, snacks…

 

Ilmoittautumiset ja Lisätietoja / Entries & More Information

Sami Parikka
Espoon Sulkapallo-Badminton
www.espoonsulkapallo.net
valmennus@espoonsulkapallo.net
http://www.espoonsulkapallo.net/event-registration/

 

 

Tervetuloa leirille – Essi, Teguh & Sami