Syyskuun rankingkisa aloitti uuden rankingkauden, mukana 20 innokasta pelaajaa

Syyskauden ensimmäinen rankingkisa järjestettiin sunnuntaina 10.9. Oliko ajankohta tavallista myöhäisempi, kun osallistujia oli vain 20. Nuoriso puuttui kisasta kokonaan, mutta uusia pelaajia tuli kuusi ja uudella nimilistalla on nyt 44 pelaajaa. Pooleja tehtiin viisi. Kaksi junnua sai tällä kertaa oman poolin ja yhden ottelun lisäksi muuta treeniä. Kakkospoolissa voittoja meni ristiin niin, että kolme pelaajaa sai kukin yhden voiton. Erien määrän perusteella järjestykseksi tuli Joakim, Antti, Ulrike. Neljännessä viiden pelaajan poolissa kaksi pelaajaa sai kolme voittoa ja toiset kaksi pelaajaa kaksi voittoa. Keskinäiset ottelut ratkaisivat järjestykseksi Joni, Tommi ja Kim, Zoltan. Poolivoiton ottivat Kristian, Juha, Han Rong, Joni ja Max.

Tervetuloa seuraavaan rankingkisaan 8. lokakuuta! Ilmoittautuminen Forever-hallilla päättyy kello 13.

Terhi on ESB:n aktiivi muutenkin kuin kentällä. Hän vaikuttaa johtokunnassa seuran asioihin. Näin hän vastaa haastattelussa:

1. Miten kesä meni ja mitkä ovat syksyn tavoitteesi sulkapallossa?

Kesä meni mukavasti. Tuli reissattua, mökkeiltyä sekä paljon vietin aikaa myös täällä hallilla pelailemassa. Syksyllä on tarkoitus kisailla paljon. Tavoitteena on saada hyviä pelejä, eikä haittaa, vaikka tulisi menestystäkin kisoista (=.

2. Entä miten kisa meni tänään?

Olin hyvässä poolissa tasooni nähden. Sain hyviä pelejä, vaikkei voittoja tullutkaan. – Neljästä ottelusta kolme oli kolmieräisiä, toim. huom.

3. Mikä on pelaajahistoriasi ja kuinka paljon treenaat nykyisin?

Nyt olen pelannut aktiivisesti neljä vuotta. Välissä oli usean vuoden pelitauko. Treenaan 2-3 kertaa viikossa. Käyn kahdessa valmennusryhmässä.

4. Onko sinulla vielä muita harrastuksia?

Muita harrastuksia on lenkkeily ja kuntosali.

Teksti ja kuva: Hilpi Jenu

Linkki nimilistaan