Toukokuun rankingkisa äitienpäivänä, vuoden aktiiveja ennätysmäärä

Vuoden_aktiivit_2016_2_HJ
Toukokuun rankingkisa 8.5. päätti rankingkauden. Äitienpäivä ja kesäinen sää verottivat osallistujia. Neljässä poolissa pelasi yhteensä seitsemäntoista pelaajaa. Ykköspoolissa järjestys pysyi nimilistan mukaisena ja Heikki meni nimilistan kärkeen.

Kakkospoolissa oli tasaista. Kolme pelaajaa sai kukin kaksi voittoa. Tasapelejä ei voi tulla. Keskinäisten ottelujen ollessa kolmieräisiä järjestyksen Seppo, Harri, Ulrike ratkaisivat piste-erot. Jokainen pallo voi olla tärkeä. Neljännessä poolissa pelasi viisi junnua. Nousupisteitä jaetaan isommassa poolissa viidestä yhteen. Poolivoiton veivät Heikki, Seppo, Peeter ja Joona L.

Pelaajia on käynyt rankingkisoissa hyvin, vaikka nimilista lyheni 50 pelaajaan. Syksyllä osallistujia oli 38, 43, 35, 57 ja keväällä 33, 44, 31, 40 ja 17. Keväisin on huomioitu vuoden aktiiveja. Kukaan ei yltänyt täyteen yhdeksään osallistumiseen syyskuusta toukokuuhun, mutta kahdeksan kerran pelaajia oli ennätysmäärä: Heikki, Jouni, Shahid, Md Mohsin, Antti A., Joakim ja Jukka. Kiitos kaikille pelaajille ja kannustajille koko kaudesta. Rankingkisat jäävät kesätauolle. Seuraa ilmoittelua, milloin syksyllä taas jatketaan. Hyviä treenejä kevään ja kesän aikana!

Vuoden_aktiivit_2016_1_HJVuoden aktiiveista mukana olivat tällä kertaa vasemmalta Heikki, Jouni, Shahid, Md Mohsin ja Antti A.

Teksti ja kuvat: Hilpi Jenu

Linkki nimilistaan