Tunnelmia Ekslaget Junnueliitistä

Junnuilla oli jälleen kivat kisat. Kavereita, kivaa yhdessätekemistä ja tietenkin sulkkista. Eikä tuloksissakaan ole valittamista.

ekslaget-u13-finalistit
U13 mitalistit: – Kevin (2.), Niilo (1.), Rasmus (3.) (Kuva:Ninghui Gao)

Rasmus voitti ensimmäisen kaksinpelin junnueliittimitalinsa. Pronssiottelussa vastassa oli Samu Kaasinen, Drive. Semifinaalivastus, lopulta kisan voittanut Niilo, oli tällä kertaa vielä liian paha vastus, mutta pistesaldo 21-18, 21-18 kertoo matsin olleen tiukka.

Rasmus (U13):
-”No tää toka peli lähti hyvin käyntiin. Ja johin 11 tauolla . Peli  kulki tänään tosi hyvin. Olin iloinen ja energinen ja nopee – peli oli koko ajan hallussa”.

oona-ja-aino1
U13- luokan aina iloiset tytöt Oona ja Aino. (Kuva: Sami Parikka)

 

Ensimmäisen pelipäivän jälkeen ehtivät nuoret kisailijat miettiä kisapäivän kulkua.  Osa oli vielä hallilla, osa vastaili jo kotimatkalta auton takapenkillä:

Aino (U13):
No voitin ja hävisin, mut ihan hyvää peliä

Oona (U13):
Tulin ala kaaviossa toiseksi ja finaali pelattiin kolmessa erässä”

Sunnuntain ohjelmassa Ainolla ja Oonalla olisi vielä nelinpeliä. Yhteishenki ainakin kuvasta päätellen on kohdillaan. Kisaviikonlopun saldona oli lopulta kummallakin 8 pelattua peliä ja yksi luovutusvoitto. Aika kasa.

ekslaget-mikko-ja-niilo-singelin-jalkeen
Niilo H. ja Mikko pelasivat tasaisen kaksinpeliväännön poikien 11-luokassa. (Kuva: Matti Mäenpää)
ekslaget-pojat-11-nelinpeli-mitalistit
Poikien U11 nelinpelin mitalistit: Niilo&Mikko (3.), Akseli&Alvar (2.), Tommi&Oliver (1.) (Kuva: Instagram: ESB_sulkapallo)

Kaksinpelissäkin vastakkain pelaamaan osuneet kaverukse Niilo ja Mikko pelasivat myös yhdessä parina poikien U11 nelinpeliä. Tuloksena hieno pronssisija.

U15 sarjassa pelannut Heidi laittoi heti uunituoreet seuravaatteet päälle. Hyvältä näyttää. Hyvä fiilis jatkui läpi kisojen ja tuloksena tyttöjen U15 luokan kaksinpelikulta ja U17 ikäluokan nelinpelin hopea. Kisan jälkeisinä tunteina on kuulemma havaittavissa ollut pientä jumia ja väsymystä…kertonee tehokkaasti pelatusta turnauksesta.

ekslaget-heidi-esb-forza
Heidi ehti ottelutauolla syventyä koululäksyihin …vai oliko kyseessä sittenkin uusin Sulkapallolehti? (Kuva: Sohvi Puro)
ekslaget-u15-mitalistit
Tyttöjen kaksinpeli U15 mitalistit: Helena (2.), Heidi (1.). (Kuva: Sohvi Puro)

Mea ja Teemu edustivat vanhempaa U17 ikäluokkaa. Heillä pelit jatkuivat sunnuntaina vielä kaikissa pelimuodoissa. Kisat sujuivat erinomaisesti molempien voittaessa sekä oman luokkansa kaksinpelin sekä yhdessä sekanelinpelin.

Teemu keskittyneenä kaksinpelissä. (Kuva: Matti Mäenpää)
ekslaget-mea
Tyttöjen U17 luokan kaksinpelin mitalistit: Tuuli (2.), Mea (1.) (Kuva: Instagram: ESB_Sulkapallo)
ekslaget-teemumk
Poikien kaksinpeli U17 mitalistit: Eero (2.), Teemu (1.) (Kuva: Camilla Blomqvist-Immonen)
ekslaget-mxd17-mitalistit
Sekanelinpeli U17 mitalistit: Mea&Teemu (1.), Tuuli&Niklas (2.) (Kuva: Instagram ESB_Sulkapallo)

 

Kaikki ottelutulokset ja mitalistit