CITYJUNNUSULKKIS (CJS) 16.3.2019 Talihallissa

Nyt kaikki junnut kokeilemaan sulkkispelejä Cityjunnusulkikseen.

Cityjunnusulkkis (CJS) on kaikille junioriharrastepelaajille tarkoitettu matalan kynnyksen pelitapahtuma, jossa ”olennaista on pelaaminen itsensä tasoisia pelaajia vastaan iästä tai sukupuolesta välittämättä”. Pelit pelataan lohkomuotoisina (väh. 3 ottelua). CJS on helppo tapa aloittaa ja tutustuttaa nuoret kisatoimintaan.

MAALISKUUN CITYJUNNUSULKKIS PELATAAN LAUANTAINA 16.3.2019 – MUKAAN LÄHTEE MYÖS ESBn VALMENTAJA SAMI. LÄHDE SINÄKIN!

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumieset tehdään pelipaikalla toimitsijapöydän luona klo 10.
Sinun ei tarvitse maksaa osallistumismaksua. Ilmoita vain olevasi ESB:stä.

Lisätietoa:
Lisätietoa saa ESB:n valmentajilta ja ESBin sivuilta sekä Cityjunnusulkiksen sivuilta:
CJS-kotisivut (pelipäivät, säännöt, rankingit,…)
Säännöt (löytyvät myös sivun alalaidasta)

CITYJUNNUSULKKIS:

Tapahtuma on tarkoitettu pääkaupunkiseudun seuroissa tai seurojen ulkopuolella oleville nuorille pelaajille.

Tapahtumassa pelaajat ilmoittautuvat pelipäivänä kisapaikalla 10.00-10.30.
Kaudella 2018-2019 kisat järjestetään Talihallissa.

Ilmoittautuneet pelaajat jaetaan olemassaolevan rankinglistan mukaan 4, 2×3 tai 2×4 pelaajan pooleihin, jossa kaikki pelaavat toisiaan vastaan ja kaksoispooleissa pelataan lisäksi sijoitusottelut. Ottelut alkavat 11.00. Tuloksen perusteella pelaajia siirretään rankinglistassa ylös- tai alaspäin.

Ensimmäistä kertaa kisoihin tulevia pelaajia pyydetään saapumaan paikalle riittävän ajoissa, jotta sijoittaminen rankingtaulukkoon onnistuisi. Valmentajan läsnäolo tai valmis vertailu listoilla jo oleviin pelaajiin helpottaa sijoittamista ja auttaa löytämään sopivan poolin myös ensikertalaiselle. Osallistumismaksu kisoihin kaudella 2018-2019 on peruskisoisssa 14€ per pelaaja ja special kisoissa 17€
(! ESB maksaa ESB:n pelaajien osallistumismaksut)

Olennaista on siis pelaaminen itsensä tasoisia pelaajia vastaan iästä tai sukupuolesta välittämättä. Kaikille tulee mahdollisiman tasaisia otteluja. Tutustu tarkemmin sääntöihin sääntömodulissa.

Tähän kisaan eivät saa osallistua liittoryhmätasoiset kokeneet kilpapelaajat.

Tarkemmat säännöt ja lisätietoa:

CITYJUNNUSULKKIS / SÄÄNNÖT
Säännöt

Cityjunnusulkis on kaikille junioreille tarkoitettu sulkapalloturnaus. Turnaus järjestetään Talihallissa, Huopalahdentie 28, 00350 Helsinki. Cityjunnuspecial pelataan erillisillä ohjeilla.

 • Osallistujat pelaavat oman tasonsa mukaisissa 1×4, 2×3 tai 2×4 pelaajan pooleissa
 • Jokaiselle tulee vähintään kolme ottelua
 • Poolien voittajia nostetaan CJS-rankingissa ylöspäin, jolloin he seuraavassa turnauksessa pelaavat mahdollisesti ylemmässä poolissa tai aikaisemmin itseään paremmin sijoittuneita pelaajia vastaan
 • Turnaus järjestetään lauantaisin siten, että ilmoittautuminen tapahtuu paikanpäällä klo 10.00–10.30 ja itse turnaus alkaa 11.00. Turnaus kestää keskimäärin 3 tuntia, mutta käytettävien kenttien ja osallistuvien pelaajien määrästä johtuen kesto voi olla joko vähän lyhyempi tai vähän pitempi.
 • Turnaus on tarkoitettu 15-vuotiaille tai nuoremmille tytöille ja pojille. Turnaukseen eivät voi osallistua luokitellut tai 15-vuotiaiden maajoukkueryhmään valitut poikapelaajat.
  ! 16.3.2019 turnaukseen voivat osallistua myös alle 17v. harrastepelaajat.
 • CJS-järjestävät päättävät pelioikeudesta
 • Osallistumismaksu on 14 euroa, jonka voi maksaa joko käteisellä tai seuran kautta (jos näin on seuran kanssa sovittu). Spesiaalien hinta on 17 €.
  ! ESB maksaa CJS-pelaajien osallistumismaksun keväällä 2019.
 • Kaikki pelaavat sulkaisilla palloilla. Osallistumismaksuun sisältyy kaksi sulkaista palloa.
 • Ottelut pelataan paras kolmesta ja yksi erä pelataan aina 15 pisteeseen ilman jatkopalloja. Järjestäjillä on oikeus aikataulu- tms. syistä muuttaa pelijärjestystä.
 • Poolin vapaana olevalla pelaajalla on pisteennäyttövelvollisuus