ESB Sulkisleiri junioreille / Badminton camp for juniors 3.-7.8.2020 & 10.-12.8.2020


Voit ilmoittautua
seuraaville leireille:
You can now register yourself:
www.espoonsulkapallo.net/leirit/


KESÄLEIRI 4 / SUMMER CAMP 4 (3.-7.8.2020)
KESÄLEIRI 5 / SUMMER CAMP 5 (10.-12.8.2020)

175 €, Leiriviikon 4 hinta ESB:n jäsenille
200€, Leiriviikon 4 hinta ei-ESB-jäsenille
200€, Leiriviikon 4 hinta + loppuvuoden jäsenyys (jäsenedut käytössä)

175 €, Camp 4 price for ESB members
200€, Camp 4 price for non-ESB-members
200€, Camp 4 price + ESB membership 2020 (club benefits in use)

105 €, Leiriviikon 4 hinta ESB:n jäsenille
130€, Leiriviikon 4 hinta ei-ESB-jäsenille
130€, Leiriviikon 5 hinta + loppuvuoden 2020 ESB -jäsenyys (jäsenedut käytössä)

105 €, Camp 5 price for ESB members
130€, Camp 5 price for non-ESB-members
130€, Camp 5 price + ESB membership 2020 (club benefits in use)


Ilmoittautumiset ja Lisätietoja / Entries & More Information

Espoon Sulkapallo-Badminton (ESB)
email: valmennus@espoonsulkapallo.net
web/myclub: www.espoonsulkapallo.net/leirit

  ESB Sulkapalloleirit 2020

…josta ei vauhtia, iloa eikä sulkista puutu

…där det är kul, fart och förstås baddis

…it’s cool, it’s fun, it’s badminton

Tervetuloa ESB:n Sulkapalloleirille 2020!

LEIRIOHJELMA:
Leiripäivän perusohjelma pitää sisällään sulkapalloharjoittelua, vapaata pelaamista, fyysistä harjoittelua ja oheisliikuntaa. Pienpelit, kisailut ja taitohaasteet tulevat varmasti kaikille tutuiksi. Päivän tarkempi ohjelma kerrotaan leiripäivänavauksessa ja seuraavien päivien erikoisohjelmasta tiedotetaan aina erikseen. Leirin aktiivinen toiminta-aika on 9-16, mutta ohjaaja ottaa lapsia vastaan jo kello 8 alkaen sekä huolehtii lapsista kello 17 asti. Ilmoitathan, miten ja mihin aikaan lapsesi kulkee kotiin!

8:00              Halli aukeaa, ohjaaja paikalla vastaanottamassa lapsia
9:00               Leiripäivä alkaa – päivän ohjelma
9:15               Lämmittely
9:30               Sulkapalloharjoitukset
11:30             Lounastauko alkaa
12:00             Lounas / Free time
13:30             Joukkuepeli tai muu harjoitus
14:00             Sulkapalloharjoitukset
15:30             Valmentajahaaste & välipala
15:45             Suihku
16:00             Leiripäivä päättyy
17:00             Viimeisetkin lapset ja ohjaajat lähtevät kotiin

LEIRIHYGIENIA:
Kannustamme lapsia peseytymään hygieniasyistä vasta kotona. Suihkussa käyminen hallilla on mahdollista, ottamalla huomioon myös muut hallin asiakkaat. Suosittelemme kuitenkin vaihtamaan puhtaat urheiluvaatteet jokaisen urheilutuokion jälkeen. 

Kädet pesemme aina hallille tullessamme, ennen treeniä ja jokaisen treenin jälkeen. Hallilla on tarjolla käsidesiä ja muita desinfiointiaineita, suosittelemme mahdollisuuksien mukaan pakkaamaan kassiin myös oman käsidesin.

Jokainen lapsi käyttää vain omaa mailaa, juomapulloa ja hikipyyhettä välttääksemme tartuntariskiä.

Sulkapallo on yksilölaji, eikä näin ollen vaadi kontaktia. Lapset eivät kättele otteluiden tai treenien jälkeen.

Pyrimme välttämään ylimääräisiä kontakteja, joten jätäthän lapsesi hallin ovelle ja haet hänet pihalta. Ohjaajat juttelevat lasten asioista mielellään puhelimitse.

Leirille tullaan vain täysin terveenä. Mikäli leiriläisellä on tai hänelle tulee liikuntaa haittaavia tai leiritoimintaan vaikuttavia vammoja, hän sairastuu tai joutuu olemaan poissa leiripäivältä tai lähtemään aikaisemmin, ilmoitathan aina asiasta ohjaajalle. Jos lapsi sairastuu leiripäivän aikana, tulee hänen lähteä kotiin viipymättä.

VARUSTEET:
Urheilutuokioita varten tulee varustautua aina lajiin sopivin varustein. Shortsit tai verryttelyhousut sekä sisäpelikengät kuuluvat lajin ja urheiluleirin henkeen. Lisäksi mukaan aina vaihtovaatteet, pyyhe ja ulkoliikuntaan sopiva varustus, myös lenkkarit ja juomapullo. Sulkisharjoituksia varten ota mukaan oma maila. Tarvittaessa lainaamme pelivälineitä. Voit ottaa mukaan myös omia urheiluvälineitä/muita tavaroita vapaa-ajan hetkiä varten.

Voit ottaa halutessasi myös hieman eväs- tai jätskirahaa tai omia eväitä mukaan, mutta ne kuuluvat vain vapaa-ajan hetkiin. Poistuminen kauppakeskuksiin, huoltoasemille yms. on leirin aikana kielletty.

Leirillä on paljon ohjattua toimintaa, mutta myös vapaata. Vapaa-ajalla voi pelata lautapelejä, katsoa otteluvideoita, harrastaa muuta liikuntaa tai levätä. Elektroniset laitteet mm. älypuhelimet ovat sallittuja vain vapaa-ajalla.

ESB tarjoaa kaikki ohjauksessa ja peleissä käytettävät pallot sekä muut tarvittavat liikuntavälineet.

Kaikki leirillä mahdollisesti tarvittavat kuljetukset (erikoisohjelma) hoidetaan leirijärjestäjien puolesta. Kun syömme hallin ulkopuolella siirrymme ruokailuun pääosin jalan ja yhdessä ohjaajien kanssa. Mikäli leiriläinen haluaa liikkua omalla polkupyörällä, potkulaudalla tai skateboardilla, tulee hänen pitää pyöräilykypärää ja kulkea ryhmän mukana. Moottorit jätämme tällä kertaa kotiin.

Tänä vuonna lounas tilataan ja syödään Foreverissa.

Leirillä tarjotaan päivittäin lounas ja välipala. Voitte ilmoittaa allergioista ja mahdollisista erikoisruokavaliosta leiriohjaajille.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiriläisiä on enintään 24. Leiriläiset jaetaan ohjatuissa harjoituksissa pienryhmiin taitotason mukaan.

OHJAAJAT:
Ohjaajamme ovat koulutettuja ja toimivat lastenohjaus- ja valmennustyössä ESB:ssä apunaan seuran kilpa- ja juniorihuiput. Leirin pääohjaajina ovat Teguh ja Eetu. Ohjauskielenä suomi, ruotsi ja englanti.

Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Muistathan huolehtia riittävän kattavasta vakuutuksesta. Esimerkiksi SSuL:n junnulisenssi ja vapaaehtoinen urheiluvakuutus (SSuL/vakuutus).

Mikäli leiriläisellä on tai hänelle tulee liikuntaa haittaavia tai leiritoimintaan vaikuttavia vammoja, hän sairastuu tai joutuu olemaan poissa leiripäivältä tai lähtemään aikaisemmin, ilmoitathan aina asiasta ohjaajalle. Kilpapelaajaleiriin liittyvissa asioissa voitte ottaa yhteyttä Samiin (0400-493459)

LEIRIHINNAT 2020:
Leirihinta sisältää ohjauksen, kentät, pallot, ruokailun, välipalan…

Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Muistathan huolehtia riittävän kattavasta vakuutuksesta. Esimerkiksi SSuL:n junnulisenssi ja vapaaehtoinen urheiluvakuutus (SSuL/vakuutus).

Welcome to ESB Badminton Summer Camp 2020!

CAMP PROGRAM:
During the day we are training badminton, doing some physical training, playing matches and also having some free time. The more detailed program of the day will be told on the day of the camp, and the special program for the following days will always be announced separately. Camp starts 9:00 am and ends at 4:00 pm.

! Competition players camp start at 09:15 (outside, in front of Forever) and ends 16:30.

8:00              Forever opens
9:00              Opening of the camp day
9:15              Warm up
9:30              Badminton training
11:30            Lunch break starts
12:00            Lunch & Free time
13:30            Team or other sport
14:00            Badminton training
15:30            Coaches challenge & snack
15:45             Shower
16:00             Camp day ends
17:00             Camp coaches (and childs) are leaving

CAMP EQUIPMENTS:
The campers are to have suitable equipment for every sport activity in the camp. Shorts or trousers and indoor shoes are needed. Also bring with you your changing clothes, a towel and equipment that are suitable also for doing sports outdoors.

If you like, you can also have a little money for ice cream or your own snacks, but they are only for free time. Exit to malls, gas stations, etc. is prohibited during the camp. The camp also has a free time to use your own electronic equipment.

The camps will be operated in special circumstances taking extra care and following instructions:
– no shower during a camp day (players are still asked to change their clothes after training)
– hand washing before and after the lunch, toilet visit etc.
– disinfectants are available during the camp. We also recommend campers to take their own hand disinfectant and keep it at their sport bag and use it.
– we are avoiding all unnecessary contacts (no contact team sports or exercises, hand shakes or ”high fives”)
– player are using only their own racket and drinking bottle.
– we are having a lot of outside activities
– meeting point in the morning will be outside, in front of Forever

Places are filled according to entry (max. 24). Participants are devided into smaller groups during the exercises according to level of the skill. The camp is meant for children in ages 7-9 and 10-14 interested of badminton and sports. Coaching is provided in Finnish, Swedish and English.
For children there is a lunch and snack at the camp. If there’s allergies or special diets, please inform camp instructors before the camp.

The moving for lunch is made mainly by foot with the coaches, when we are eating ”outside”. If a camper wishes to go by bicycle, roller blade or skateboard, the camper should wear a helmet and go with the group.

! This year we are ordering the food and eating it at Forever.

INSTRUCTORS:
Our instructors are trained to work among children and coaching. ESB Top level junior and senior players will help and visit on the camp. Camp coaches: Teguh and Eetu

Camp organizers hasn’t insured camp members. It’s recommended to each player to have their own leisure time insurance. (For example Sporttivakuutus / SSuL or other)

Absences, injuries or any other important things need to be reported to the instructor. See you on Monday at Forever 9 am.

CAMP PRICES:
The price includes coaching, courts, shuttles, meals, snacks…

Camp organizers hasn’t insured camp members. It’s recommended to each player to have their own leisure time insurance. (For example Sporttivakuutus / SSuL or other)