Kilpailulisenssi / Competition license

KILPAILULISENSSI / COMPETITION LICENSE:

Jos olet osallistumassa Suomen Sulkapalloliiton alaiseen kilpailutoimintaan, tarvitset kilpailulisenssin.
If you want to participate official badminton tournaments in Finland, you’ll need a competition license.

www.suomisport.fi
=> seuraa ohjeita / follow the instructions (only in finnish)

Suomen Sulkapalloliitto (SSuL): ”Lisenssit ja vakuutukset

(Suoraan SSuL:n ”Lisenssit ja vakuutukset” -sivuilta)

Lisenssit ja vakuutukset

Lisenssit ja vakuutukset kaudella 2020-2021 = syksy – 1.7.2020 – 31.12.2020

1.7.2020 avautuvassa lisenssimyynnissä myydään puolen kauden lisenssejä, jotka ovat voimassa 31.12.2020 saakka ja niiden hinnat ovat puolet koko kauden lisenssien hinnasta (Aikuisen kausilisenssi 17,50 €, Juniorin kausilisenssi 6,- €).

Vakuutusten osalta tilanne on sama, puolikkaan kauden vakuutus puolikkaalla hinnalla. Aikuisten Sporttiturva 83,- €, Juniorin Sporttiturva 31,- € ja Minin Sporttiturva 8,- €, kun vakuutus on voimassa 31.12.2020 saakka.

Lisensseistä ja vakuutuksista 1.1.2021 alkaen tiedotetaan erikseen syysliittokokouksen jälkeen, sen päätöksen mukaisesti.


Lisenssit

KAUDEN 2020-2021 SYKSYN LISENSSI- JA VAKUUTUSMYYNTI  1.7.2020 ALKAEN.

Kausi- ja kertalisenssien sekä vakuutusten osto ja maksu oston yhteydessä tehdään osoitteessa www.suomisport.fi TUTUSTU ihan ensimmäisenä alla olevasta linkistä löytyvään ohjeeseen!!

Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt (ostanut lisenssin tai vakuutuksen Suomisportista) kirjaudu sisään ja suorita ostoksesi aikaisempaan tapaan. Kannattaa ladata mobiililaitteesi sovelluskaupasta Suomisport -applikaation ja hoitaa ostokset helposti mobiilisti.

Jos olet uusi lisenssin tai vakuutuksen tarvitseva liikkuja, rekisteröidy Suomisporti.fi etusivulla olevan ”Sisään Suomisportiin”-linkin kautta. Suomisport opastaa sinua rekisteröitymisessä vaihe vaiheelta.
Erillinen pikaohje: Suomisport pikaohje v2.0 and Quick start guide also in Engllsh Suomisport pikaohje-ENG 2.0
Ala-ikäisen pelaajan vanhemman ostaessa junioreilleen lisenssejä, tulee vanhemman rekisteröityä itse ensin (ei tarvitse ostaa itselle mitään)  ja lisätä sen jälkeen juniorit ”Lisää lapsi”-toiminnolla ja syöksyä sen jälkeen ostoksille.

Suomisport.fi ohjaa ostajaa kaikissa vaiheissa kysymyksin ja varmistuksin. Oston eteneminen näkyy koko ajan sivun yläreunassa.
1) valitse liitto/laji
2) valitse lisenssi
3) valitse vakuutus
4) maksa ostoksesi (mm verkkopankki, luottokortti, MobilePay ovat käytettävissä) – MUISTA aina varmistaa paluu myyjän palveluun maksun jälkeen! Muuten maksu saattaa jäädä toteutumatta ja lisenssi siksi ostamatta.

Kilpailuilmoittautumisiin käytettävässä Tournamentsoftwaressa (TSW) oleva tieto ”Jäsenyys” liittyy lisenssin maksutietoon kuluvan lisenssikauden (nyt poikkeuksellisesti 1.7.-31.12.2020) osalta, sillä ei ole yhteyttä pelaajan seurajäsenyyteen, ainoastaan lisenssin maksamalla saat ”jäsenyyden” TSW:ssä voimaan, kun kello on seuraavan kerran xx:53, siirto tapahtuu kerran tunnissa.
Uusien pelaajien (ei aiemmin lisenssiä, ainakaan Suomisportissa) lisenssin maksutieto siirretään toistaiseksi manuaalisesti Suomisportista Tournamensoftwareen (samalla luodaan Member ID ja lähetetään pelaajalle rekisteröitysmispyyntö TSW:een), siksi siirrossa on vielä  pieni viime, klo 12:30-16:30 arkisin ei kovinkaan pitkä ja viikonloppuisin seuraavaan arkipäivään.

Vanhojen pelaajien, joilla on ollut lisenssi aiemmin (ainakin Suomisportista ostettu, useimmilla pelaajilla myös vanhemmat), lisenssin maksutieto siirretään automaattisesti Suomisportista Tournamentsoftwareen tunnin välein tapahtuvilla siirtoajoilla (tällä hetkellä klo xx:53), eli jos maksutapahtuma päättyi xx:54 niin odotusta kertyy hitaan lounaan verran, muuten hieman vähemmän). Joitain virheitä siirroissa saattaa olla kesän aikana, ilmoita yli kolmen tunnin siirtoviipeestä osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi niin selvitellään (saamme toki raportin kaikista siirroista ja niiden mahdollisista virheistä).

Mitä aikaisemmin toimit lisenssin ostossa, sitä vähemmän tarvitsee murehtia kilpailuun ilmoittautuessa, myös viime hetkillä sunnuntaina, klo 23:56. Kun teet ostosi arkisin, meidän on helpompi tarvittaessa auttaa.

JOKAISEN pelaajan, joka osallistuu Suomen Sulkapalloliiton sanktioimaan (=kilpailukalenterissa) kilpailuun on lunastettava kilpailulisenssi ennen kilpailuun/kilpailuihin ilmoittautumista.
Lisenssin ostaja sitoutuu noudattamaan Suomen Sulkapalloliiton sääntöjä sekä muita lajin sääntöjä (Badminton World Fedaration ja Badminton Europe Confederation) ja kulloinkin voimassa olevia Antidopingsääntöjä.

Lisenssitön pelaaja ei voi ilmoittautua SSuL:n hyväksymiin kilpailuihin (virheilmoitus ”jäsenyyden puuttumisesta”). Ilmoittautumisjärjestelmän ulkopuolelta ei kilpailuihin saa sääntöjen mukaan ilmoittautua, eikä kilpailujärjestäjän tule sellaista hyväksyä. Ilmoittautumisjärjestelmällä pyritään helpottamaan kaikkien osallisten tekemää työtä ja järjestelmää pyritään jatkuvasti kehittämään ja käytänteitä helpottamaan. Toimimalla ajoissa ja oikein helpotat ja kunnioitat kaikkien osallisten tekemistä.

Harrastepelaaja ei tarvitse harrastekilpailussa lisenssiä. Harrastelisenssi/rekisteröityminen ei ole toistaiseksi käytössä.

Kertalisenssi
Alimmalla kilpailutasolla (C) pelaaja (myös juniori tai seniori) voi lunastaa yhdessä kilpailussa kerrallaan voimassa olevan kertalisenssin niin monta kertaa kaudessa kuin haluaa.
Muissa luokissa oikeus kertalisenssiin on vain järjestävän seuran pelaajalla kerran kilpailukaudessa.
Kertalisenssi tulee myös ostaa ennen ilmoittautumista! Oston yhteydessä kysytään lisenssin voimassaolon alkupäivä eli kilpailun ensimmäinen päivä. Osto myös mahdollistaa ilmoittautumisen kilpailuun ja sen voimassaolo päättyy kilpailun jälkeen.

Huom! Kilpailulisenssi EI sisällä vakuutusta. Voit varmistaa vakuutusturvasi ja ostaa ja maksaa halutessasi lisenssin yhteydessä myös vakuutuksen.  Vakuutusturvasta vastaa Pohjola Vakuutus Oy.

Suomen Sulkapalloliitto Seloste_käsittelytoimista_Suomisport

Lisenssit ja hinnat sekä sopivat ja suositeltavat vakuutukset kaudelle 1.7.-31.12.2020:

Lisenssi Hinta Kuvaus Sopiva vakuutus Hinta
Aikuisten kausilisenssi 17,50 € koko kauden voimassa oleva lisenssi 2001 tai aiemmin syntyneille aikuiskilpailijoille Aikuisen Sporttiturva 83 €
Kertalisenssi 20 € Yhden kilpailun ajan voimassa oleva lisenssi.
C-luokan pelaajille kaikkiin kilpailuihin. Muille kerran kaudessa oman seuran kilpailuihin.
Kertavakuutus 32 €/kisa
Juniorin kausilisenssi 6 € koko kauden voimassa oleva lisenssi 2002-2007 tai myöhemmin syntyneille,
Minit 2008 tai myöhemmin syntyneet
Juniorin Sporttiturva tai
Minin Sporttiturva
Juniori 31€
Mini 8 €
Ostan vain vakuutuksen 2 € Verkko-oston lisämaksu pelkän vakuutuksen ostossa kaikki vakuutukset 8 € – 83 €

Sporttivakuutukset kaudelle 1.7.-31.12.2020

Pohjola Vakuutuksen Sporttiturvan tuoteselosteet, vakuutusehdot ja vakuutustietoasiakirja kaudelle 1.7.-31.12.2020 alempana. Vakuutusten hinnat ovat samat, mutta puolikaudelle puolitetut, kuin kaudella 2019-2020.

Sporttiturva_kausi 2020-syksy Sulkapallo – Tuoteseloste Kausivakuutukset – HUOM! Minien vakuutus on voimassa kaikissa lajeissa
Sporttiturva_kerta 2020-syksy Sulkapallo – Tuoteseloste Kertavakuutus

Vakuutusten ehdot löytyvät täältä

Ennennäkemätön uudistus Sporttiturvaan jo kaudella 2019-2020 – Sporttiturvan jo perinteiset mutta edelleen merkittävän hyvät edut!
Tutustu huolella OP Ryhmän urheiluvakuutus-sivustoon ja Sporttiturvan vakuutusehtoihin ja vakuutustietoasiakirjaan, josta selviää helposti mitä korvataan ja mitä ei sekä muuta hyödyllistä tietoa vakuutuksesta. Esimerkiksi rasitusvammojen, akillesjänteen ja kuntoutukseen liittyvän fysikaalisen hoidon osalta. Tämä toimii! Mineillä kaikki lajit yhdellä vakuutuksella!!

Lisätietoja löytyy Pohjola Vakuutuksen sivuilta ja täältä Toimintaohjeita vahinkotilanteisiin, sivuilla neuvotaan miten etenet vahinkotapauksessa ottamalla yhteyttä Pohjolan Terveysmestariin!

Sporttiturva on helpoin tapa vakuuttaa seurojen jäsenet urheilutapaturmien varalta. Vakuutus korvaa äkillisen tapahtuman tai tapaturman, joka sattuu vakuutetun tahtomatta. Edullisimmat vakuutukset ovat hinnaltaan kahdeksan (8) euroa urheilijaa tai tapahtumaa kohden, mutta takaavat silti nopean, korkeatasoisen sekä asiantuntevan tutkimuksen ja hoidon sopimushoitopaikoissa. Katso lisää tuoteselosteista.

Sporttiturva on kattava tapaturmavakuutus, mutta Pohjola Vakuutus Oy:n valikoimasta löytyy myös muita urheilijan perusturvaa täydentäviä vakuutuksia. Tällaisia ovat mm. matkavakuutukset, vapaa-ajan tapaturmavakuutukset ja arvokkaiden urheiluvälineiden vakuutukset. Omaa vakuutusturvaansa voi selvittää OP:n asiakaspalvelunumerosta 03 03 03 03. Suomen Sulkapalloliitto suosittelee kaikille kilpapelaajille Sporttiturva-vakuutuksen ottamista Pohjola Vakuutuksesta.
Sulkapalloliiton kilpailutoimintaan osallistuvat voivat ostaa samalla kertaa sekä lisenssin että vakuutuksen. Vakuutuksettoman kausilisenssin ostajille on lisäksi kertavakuutus yhtä kilpailu varten.

Pohjola Vakuutus tarjoaa neljää erilaista vakuutusta kilpailukaudelle 1.7.-31.12.2020, hinnat ovat pysyneet ennallaan.:
1) Aikuisten Sporttiturva hintaan 83 € (31.12.2001 tai sitä ennen synt.)  – heinäkuussa ostettuna voimassa 1.7. alkaen uusin turvin, muulloin ostettuna maksupäivästä 24:00 tai maksuhetkestä, säilytä maksutosite!
2) Juniorin Sporttiturva hintaan 32 € (1.1.2002-31.12.2007 synt.)  – voimassaolo kuten yllä
3) Minin Sporttiturva hintaan 8 € (synt. 1.1.2008 tai myöhemmin)  – voimassaolo kuten yllä
4) Kertavakuutus yksittäiseen kilpailutapahtumaan hintaan 32 € (hinta ennallaan) – voimassa 4 vrk ostohetkestä (ostaja ilmoittaa kilpailun ajankohdan oston yhteydessä).

Vakuutuksen osto -sivulla voit valita ostatko pelkän lisenssin vai lisenssin ja vakuutuksen samalla kertaa. Et kuitenkaan voi ostaa kausilisenssiä ja kertavakuutusta samaan aikaan. Kausilisenssin haltijana voit ostaa kertavakuutuksia useammankin, kannattaa kuitenkin miettiä kilpailemisen määrää ja sen mukaista vakuutusturvaa. Vakuutushan on voimassa muutenkin kuin pelkästään kilpailussa: Vakuutus on voimassa kaiken ikäisille sulkapallo-otteluissa, harjoituksissa ja leireillä koko ajan Suomessa sekä edellä mainittuihin tilaisuuksiin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla.

Pohjola Sairaala

Edut Pohjola Vakuutus Oy:n asiakkaille ovat seuraavat:
– hoito voidaan aloittaa välittömästi, kun korvauskäsittely tehdään lääkärikäynnin yhteydessä. Ei enää maksusitoumuspyyntöjä vakuutusyhtiöön.
– pääsee suoraan oikealle ortopedille, joka on erikoistunut siihen niveleen, joka on loukkaantunut.
Näin pelaaja on nopeammin pelikentillä tai takaisin työ- tai opiskeluelämässä.

Pohjolasairaala.fi