Ryhmät / Training groups

Ryhmät ja ilmoittautumiset:
https://esb.myclub.fi/flow/events/public

ESB:n RYHMÄT

Sulkissäpinät

Sulkapallo tutuksi koululiikunnan kautta. Koululuokka pääsee tutustumaan sulkapalloon liikuntatunnilla sulkapallovalmentajan opastamana. Jos lajista innostuu, voi ilmoittautua ESB:n ohjattuun ryhmään ja alkaa harrastaa sulkista ihan oikeasti.

Päiväkoti-ikäiset

Pikkupelureille sulkapallon alkeita ja kivaa liikuntaa leikin ja erilaisten pelivälineiden kanssa ammattiohjaajan opastuksella.

Perhesulkis

Sulkapalloa perheen pienimmille sekä äidille, isälle tai vaikka vaarille! Perhesulkiksessa pääsee tutustumaan sulkapalloon kivojen leikkien kautta, jossa myös pikkupelurin mukana olevalle huoltajalle saattaa tulla kevyt hiki pintaan.

Minisulkis

Minisulkkiksessa pääsee tutustumaan sulkapallon alkeisiin mukavien ohjaajien kanssa. Lyöntejä harjoitellaan leikin varjolla ja tavoitteena on ennen kaikkea pitää hauskaa sulkapallon parissa.

 

Koululaisten harrasteryhmät

Sulkapallo on kivaa kavereiden kanssa! Koulutettujen, kokeneiden ja kivojen ohjaajien opastamana ryhmissä käydään läpi eri lyöntejä, sulkapallon sääntöjä ja pelataan matseja. Oman tasoisia pelikavereita löytyy varmasti joka junnulle.

Kilpajunnut

Ei hyttyssmasheja vaan HYPPYSMASHEJA! ESB:n kilpajunnut harjoittelevat laadukkaasti ammattivalmentajien ohjauksessa. Treenaamaan pääsee arkisin vaikka joka päivä ja aamutreeneihinkin on mahdollisuus päästä mukaan. ESB:ssä harjoittelevat myös Suomen parhaat maajoukkuejunnut.

Kilpapelaajat

Laadukasta harjoittelua aikuiskilpapelaajille ammattivalmentajien ohjauksessa. Kilparyhmissä treenataan asenteella ja antaumuksella. Tasoryhmiä on C-luokasta Valioluokkaan asti. ESB:ssä harjoittelee muun muassa naisten moninkertainen ja hallitseva Suomen mestari, Rion Olympialaisissa sulkapallossa Suomea edustava Nanna Vainio.

Aikuisten harrasteryhmät

Aikuisryhmissä treenataan tosissaan, mutta hyvässä ja hauskassa hengessä tavoitteena teknisten taitojen parantaminen ja lajin salojen kesyttäminen, pelinomaisuutta unohtamatta. Treenien päätteeksi nautitaan pelaamista hikitakuulla. Ryhmiä on niin uusille harrastajille kuin kokeneille konkareillekin.

Seniorit

Säyseämmät seniorit voivat treenata sulkapalloa arkisin seniorien harrasteryhmässä ja hieman kovempaa menoa on tarjolla esimerkiksi Taitureissa (naiset) tai Titaaneissa (miehet).

FamilyBadminton

FamilyBadminton offers joy of movement and an experience of success together with a parent / adult. We offer fun and games in a group and learn basic skills of movement which are also required in badminton.

Ryhmäilmoittautumiset / Group registrations:

ESB järjestää ohjattua liikuntaa jäsenilleen: alle kouluikäisille, koululaisille, opiskelijoille, aikuisille, eläkeläisille ja kilpapelaajauraa kehittäville.

Harjoitusryhmät ovat erikseen syys- ja kevätkaudeksi. Ilmoitetut hinnat ovat kausikohtaisia.

Ryhmiin ilmoittaudutaan näiden sivujen kautta valitsemalla itselleen sopivin ryhmä. Tämän jälkeen voit mennä ryhmän harjoitukseen, jossa ilmoittaudutaan ryhmän ohjaajalle/valmentajalle. Ryhmän ohjaaja/valmentaja varmistaa, että ryhmä on sinulle sopivan tasoinen tai hän pyrkii osoittamaan sinulle toisen sopivamman ryhmän. Sopimuspelaajien ryhmäaikataulut julkistetaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen Internet-sivujen kautta on sitova, joskin muutama kokeilukerta voidaan sallia veloituksetta. Mikäli ilmoitat keskeyttäväsi osallistumisesi ryhmään kesken kauden, irtisanomisaika on yksi kuukausi. Tänä aikana seuralla on mahdollisuus löytää tilallesi uusi henkilö ryhmän täydentämiseksi. Mikäli tulet ryhmään kesken kauden, maksat ryhmämaksun jäljellä olevasta kaudesta.

Ryhmistä lasku lähetetään erikseen kauden alettua.

Eräpäivään mennessä maksamattoman laskun muistutusmaksu on 5 euroa.

Ryhmiin ja leireihin osallistumisen edellytyksenä on ESB-jäsenyys.

RYHMÄT:

ESB järjestää ohjattua liikuntaa jäsenilleen: alle kouluikäisille, koululaisille, opiskelijoille, aikuisille, eläkeläisille ja kilpapelaajauraa kehittäville. Harjoitusryhmät ovat erikseen syys- ja kevätkaudeksi. Ilmoitetut hinnat ovat kausikohtaisia. ESB valmentajat auttavat mielellään sinua löytämään itsellesi sopivan ryhmän

Lisätietoa ryhmistä:
– ESB / Ryhmät:

– Ryhmäinfo

-valmennus@espoonsulkapallo.net

Ryhmiin osallistumisen edellytyksenä on ESB-jäsenyys.

Ryhmäläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Muistathan huolehtia riittävän kattavasta vakuutuksesta. 
http://www.espoonsulkapallo.net/kilpailutoiminta/kilpailulisenssi/

 

TOIMINTAKAUSI 2020-2021

Syyskausi 2020 / Ma 24.8.2020 – Su 20.12.2020
* Syysloma Ma 12.10. – Su 18.10.2020
* Joulutauko La 21.12.2020 – Su 6.1.2021

Kevätkausi 2021 / To 7.1.2021 – Su 30.5.2021
* Talviloma vko 8 / Ma 22. – Su 28.2.2021

Ryhmien aloitus:

 Mini-Sulkkis ryhmät: Syyskausi 24.8.2020 / Kevätkausi 7.1.2021

 Junioriryhmät: Syyskausi 24.8.2020 / Kevätkausi 7.1.2021

 Aikuisryhmät: Syyskausi 24.8.2020 / Kevätkausi 7.1.2021

 Senioriryhmät: Syyskausi 24.8.2020 / Kevätkausi 7.1.2021

 Peliryhmät  (ei ohjausta): Syyskausi   10.8.2020 / kevätkausi 2.1.2021

– Sopimuspelaajat: Syyskausi 10.8.2020 / Kevätkausi 2.1.2021

Ryhmät aloitetaan, mikäli niissä on tarpeeksi pelaajia. Pelaajia tiedotetaan kauden aloituksesta ryhmäkohtaisesti.