Info / ryhmät

ESB järjestää ohjattua liikuntaa jäsenilleen: alle kouluikäisille, koululaisille, opiskelijoille, aikuisille, eläkeläisille ja kilpapelaajauraa kehittäville. Harjoitusryhmät ovat erikseen syys- ja kevätkaudeksi. Ilmoitetut hinnat ovat kausikohtaisia.

Ryhmiin ilmoittaudutaan näiden sivujen kautta valitsemalla itselleen sopivin ryhmä. Tämän jälkeen voit mennä ryhmän harjoitukseen, jossa ilmoittaudutaan ryhmän ohjaajalle/valmentajalle. Ryhmän ohjaaja/valmentaja varmistaa, että ryhmä on sinulle sopivan tasoinen tai hän pyrkii osoittamaan sinulle toisen sopivamman ryhmän. Sopimuspelaajien ryhmäaikataulut julkistetaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen Internet-sivujen kautta on sitova, joskin muutama kokeilukerta voidaan sallia veloituksetta. Mikäli ilmoitat keskeyttäväsi osallistumisesi ryhmään kesken kauden, irtisanomisaika on yksi kuukausi. Tänä aikana seuralla on mahdollisuus löytää tilallesi uusi henkilö ryhmän täydentämiseksi. Mikäli tulet ryhmään kesken kauden, maksat ryhmämaksun jäljellä olevasta kaudesta.

Aikuisryhmissä saat laskun heti ilmoittautumisen yhteydessä. Nuorten ryhmistä lasku lähetetään erikseen kauden alettua.

Eräpäivään mennessä maksamattoman laskun muistutusmaksu on 5 euroa.

Ryhmiin ja leireihin osallistumisen edellytyksenä on ESB-jäsenyys.

Ryhmäläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Muistathan huolehtia riittävän kattavasta vakuutuksesta.

Sporttiturva
https://www.sulkapallo.fi/kilpailija/lisenssit-ja-vakuutukset/

Sporttiturva – Tuoteseloste Kausivakuutukset – HUOM! Minien vakuutus on voimassa kaikissa lajeissa
Sporttiturva – Tuoteseloste Kertavakuutus